Szállás és szobák

Szobák

Foglaljon Nálunk szállás-t! A Dublecz Vendégházat rusztikus stílusban, vadonatúj bútorokkal rendeztük be. A Vendégház 12 főnek biztosít kényelmes pihenést. Ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak.

Teljes vendégház

Jelenleg csak a teljes vendégházat áll módunkban kiadni! A ház bérlete 40.000 Ft/Fő amennyiben 6 vagy annál kevesebb személy bérli. Minimum 2 éjszaka foglalható. Ez a szezon időszakában: június 1-től augusztus 31-ig 3 éjszakára módosul. Amennyiben 6 vagy annál több éjszakára foglalnak 10% kedvezményt biztosítunk. Több személy esetén, amely akár 13-14 fő is lehet (ebben az esetben pótágyon) a következőként alakulnak az árak:

1-6 főig: 45.000 Ft
7 fő: 52.000 Ft
8 fő: 59.000 Ft
9 fő: 66.500 Ft
10 fő: 73.000 Ft
11 fő: 80.000 Ft
12 fő: 87.000 Ft
Pótágyon:
13 fő: 94.000 Ft
14 fő: 101.000 Ft

A gyermek ár minden esetben 4.500 Ft.
Háziállat napi 2000Ft/állat.

A tetőtérben két 4 fős szoba, külön fürdőszobákkal. Mindegyik szobában franciaágy és egy kényelmes, két személyes kanapé biztosítja a vendégek pihenését.

Ezen a szinten találjuk a két személyes infra szaunát és egy pihenő, illetve társalgó részt, ahol kényelmes székek és fotelok várják a kikapcsolódni, elvonulni vágyókat

Földszinti szoba a legnagyobb méretű a házban (30m2). Franciaággyal és kettő darab, egy személyes heverővel, beépített szekrénnyel, zuhanyzós fürdőszobával. A franciaágyban luxus minőségű matrac található.

A ház fűtését a nappaliban található kandalló biztosítja, melyet a vendégek működtetnek (nagy kedvvel). A kandalló nem csak a meleget, hanem a romantikus meghitt hangulatot is biztosítja a házban. Itt található még a televízió és a DVD lejátszó is.

A nagyméretű, részben árnyékos terasz napozásra, étkezésre, pihenésre ad lehetőséget.

Ár:

45,000 Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése


kiado-bazsarozsa-szoba

Bazsarózsa szoba

4 ágyas tetőtéri szoba, külön fürdőszobával. A szobában franciaágy és egy kényelmes, két személyes kanapé biztosítja a vendégek pihenését. A franciaágyban luxus minőségű matrac található.

Részletek megtekintése


kiado-buzavirag-szoba

Búzavirág szoba

A tetőtér másik 4 ágyas szobája, külön fürdőszobával. A szobában franciaágy és egy kényelmes, két személyes kanapé biztosítja a vendégek pihenését. A franciaágyban luxus minőségű matrac található.

Részletek megtekintése


kiado-orgona-szoba

Orgona szoba

A földszinten foglal helyet a legnagyobb méretű szoba (30m2). Franciaággyal és kettő darab, egy személyes heverővel, beépített szekrénnyel, zuhanyzós fürdőszobával. A franciaágyban luxus minőségű matrac található.

Részletek megtekintése